Kraamzorg op de momenten dat het ertoe doet.

Ook als het anders gaat zijn we er voor jou. Helaas zijn onze mogelijkheden vaak afhankelijk van wat je zorgverzekering vergoed. Het is daarom verstandig om hiernaar te informeren. 

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken samen wat we kunnen doen om jullie de zorg te geven die nodig is. Wanneer de verzekeraar de zorg niet (meer) vergoed, is het ook mogelijk om deze zelf in te kopen. Bespreek jouw situatie met ons. 

Juist dan.

Uitgestelde Kraamzorg

We spreken van uitgestelde kraamzorg als jij 10 dagen in het ziekenhuis hebt gelegen direct na je bevalling. Wanneer jij thuis komt kunnen we je ondersteunen bij je persoonlijke verzorging, het voeden en de verzorging van je kindje. We bieden een luisterend oor en helpen je te wennen aan de nieuwe situatie samen. Door een paar dagen van deze praktische en mentale ondersteuning heb je voldoende kennis, handvatten en zelfvertrouwen om ons uit te zwaaien.

Couveuze Nazorg

We spreken van couveuse nazorg wanneer je kindje 10 dagen of langer in het ziekenhuis heeft gelegen direct na de bevalling. We ondersteunen je met praktische tips omtrent de verzorging en voeding van je kindje. We zijn er voor je om je te helpen wennen aan de nieuwe situatie thuis. Zit onze tijd erop maar heb je nog langer ondersteuning nodig? Wij verwijzen je naar de juiste zorgverleners.

Kraamzorg na Adoptie

Een baby kan op veel verschillende manieren in een gezin verwelkomt worden. Wanneer je een kindje adopteert wil je ook alles weten omtrent de verzorging en voeding. Wij helpen je daarbij.

Vlinderkindjes

Ook als je baby komt te overlijden kan de kraamzorg er voor je zijn. We stemmen samen af wat we voor je kunnen betekenen. Wij zorgen dat alle medische checks voor de moeder worden gedaan. Daarnaast brengen we rust zodat je, samen met je dierbaren, afscheid kan nemen.

Bekijk de opties
bij je zorgverzekeraar:

Check de Zorgwijzer