Een gezellig & informeel kantoor

Onze visie

De Kleine Amsterdammer wil een goede start voor alle baby’s in onze stad. Wij streven ernaar een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde en stabiele samenleving met meer vitaliteit en welvaart.

Hiervoor is een hechte en warme samenwerking met jou en onze ketenpartners van belang. Goede en duidelijke communicatie staat hierbij centraal.

Hechte & warme samenwerking

Achter de schermen

Zorgen wij ervoor dat alles goed wordt geregeld.

Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen en verwerkt, bellen we je om te bevestigen dat je bent ingeschreven en checken we of alles duidelijk is. Vervolgens nemen we tussen week 32 en 34 van de zwangerschap contact met je op voor een intakegesprek bij jou thuis. Ook informeren we je gedurende de zwangerschap over praktische en leuke zaken.

Zodra de baby er is komt ons planningsteam in beeld. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je vragen rondom de zorg van jouw baby te beantwoorden. Zij zorgen er ook voor dat jij gekoppeld wordt aan de juiste kraamverzorgende en dat jij en je baby de juiste zorg krijgen. 

Na afloop van de zorg regelen wij dat de administratie wordt verwerkt en gaat de declaratie naar de zorgverzekering. In sommige gevallen krijg je een factuur van ons voor de eigen bijdrage.

Team DKA Roze
Medewerkers DKA Rood

HR Coördinatie

Onze hr-coördinatoren en praktijkopleiders ondersteunen de kraamverzorgenden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij bewaken de kwaliteit van de zorg en zorgen dat de kennis van onze medewerkers up to date blijft. Ook zijn zij een luisterend oor en een intercollegiaal klankbord indien nodig. 

Onze organisatie is daarnaast altijd actief in verschillende samenwerkingsverbanden en werkgroepen in de Geboortezorg van Amsterdam. Wij dragen met plezier bij aan de verbetering van de zorg.