Baby Unster

Wat kan ik verwachten?

Kraamzorg draagt bij aan het welzijn van je pasgeboren baby, aan het bevorderen van jouw herstel na de bevalling en helpt je de juiste keuzes te maken voor het nieuwe gezin.

We helpen je op weg zelfstandig je baby te verzorgen, bij het tot stand brengen van geslaagde (borst)voeding, bij het voorkomen van wiegendood en bij het signaleren van belangrijke gezondheidsrisico’s.

Meld je aan voor onze kraamzorg

Kansrijke Start

Rust

Rust zorgt voor herstel en het krijgen van nieuwe energie. Een rustige omgeving is goed voor je baby en het herstel na je bevalling. De kraamverzorgende kan je helpen een rustige omgeving te creëren.

Reinheid

Voor de gezondheid van je baby moet er een rook- en stofvrije omgeving zijn. Ook is een goede huidverzorging en het gebruik van schone flessen en spenen belangrijk. Je leert alle praktische tips en tricks van de kraamverzorgende.

Regelmaat

Je baby krijgt veel nieuwe indrukken. Elke dag is er wel een nieuw geluid, een nieuwe aanraking of een nieuwe geur. Het is voor je baby dan ook fijn als er dingen zijn die elke dag hetzelfde gaan. Ook voor ouders kan routine heel prettig zijn om te wennen aan de nieuwe gezinssamenstelling. De kraamverzorgende helpt je hierbij.

Help!

Rust, reinheid en regelmaat. We weten wat je denkt; “makkelijker gezegd dan gedaan!” Want met slapeloze nachten, lichamelijke ongemakken en een baby die huilt zonder je te vertellen waarom, lijkt dat onmogelijk. Maar niets is minder waar! Door onze counseling, controles en coaching gaan we je stap voor stap op weg helpen in het ouderschap. Wij zijn er om jullie te ondersteunen.

Het komt goed.

Inhoud van kraamzorg

Counseling

We geven je betrouwbare informatie. Op basis van deze informatie kan jij de juiste keuzes maken voor jullie situatie.

Controles

Door goede observaties en het uitvoeren van medische controles, waarborgen we de gezondheid van zowel moeder als kind.

Coaching

Wij coachen en ondersteunen, zodat je met vertrouwen de eerste stappen in het ouderschap zal gaan zetten.

Wat ouders over ons zeggen:

We received outstanding care from Lavinia at De Kleine Amsterdammer. Her care and presence gave us all the support, information and confidence we needed to begin our lives as parents. We can't recommend her enough!

Lara

Mooie eerste week met ons kindje, voldoende tijd gehad om alles weer een keer door te nemen.
Vertrouwen gegeven voor de komende periode!

Salima

Thank you for everything, Roos! It was a pleasure to get to know you. Thank you for being proactive in
your assistance and so sweet to Maxi and the rest of the family. We will miss having you!

Kate

Top kraamzorg gehad, ik kon me geen lievere, bekwame, snel werkzame, druk ontlastende kraamverzorgster wensen!

Sam